Live Medic


Dr. Bakai László
bőr és nemi gyógyász, kozmetológus szakorvos

1985-ben végeztem a Semmelweis Egyetem általános orvosi szakán. Katonáskodást követően az Uzsoki utcai kórház nőgyógyászatán helyezkedtem el.

Sok-sok munkával töltött ügyelet, fárasztó műtéti részvétel után néhány év elteltével nyugodtabb szakma irányába orientálódtam. Szent István kórház bőrgyógyászatán helyezkedtem el, ahol is módom volt megismerni a klasszikus bőrgyógyászat minden szépségét, nehézségét. Komoly gyakorlatot szereztem az allergiás hátterű betegségek gyógyításában. Az osztályunkon a gyakran előforduló bőrbetegségek (ekzema, pszoriazis,lábszárfekély) mellett alkalmam volt megismerni,látni a ritkábban előforduló bőrbetegségeket is. Élveztem és a mai napig élvezem a szakrendelés dinamikusabb munkarendjét.

1994-ben szakvizsgát tettem bőr és nemi gyógyászat kozmetológiából. Belekóstoltam a versenyszféra világába is. Gyógyszerforgalmazásban zömében multinacionális miliőben különböző feladatokat, pozíciókat töltöttem be. Bőrgyógyászattól nem szakadtam el. A forgalmazott bőrgyógyászati termékek révén folyamatos kapcsolatban voltam a szakmával és helyzetemből fakadóan szinte minden hazai és jó néhány külföldi kongresszuson tarthattam frissen az ismereteimet.

Jelenleg a VI. és a XVIII kerületi szakrendelőkben is (BNG) dolgozom, de alkalmanként anyajegyszűrési projektekben is részt veszek. Érdeklődési köröm a szakmán belül az a klasszikus bőrgyógyászat, az anyajegyszűrés, az apró bőrelváltozások korrekciója.
Nagy lehetőségnek tartom, hogy az újonnan megnyílt Live Medic orvosi centrumban tapasztalataim kamatoztathatom, mindezzel a betegeink javát szolgálva.add hit counter to website
2014  Live Medic      Copyright : Cardiomed