Live Medic


Dr. Nábelek Piroska

1991-ben végeztem Budapesten a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán.
Medikus tanulmányaim utolsó évei alatt az Országos Mentőszolgálatnál dolgoztam mentőtisztként, majd a diploma megszerzése után másfél évig mentőorvosként láttam el feladatokat az Országos Légimentő Szervezetnél.
1991-ben az egyetemi tanulmányaimat követően Vácon a Jávorszky Ödön Kórházban 1 éven át a képalkotó eljárásokba nyerhettem betekintést (computertomográfia, röntgen diagnosztika).
1992-től szintén a váci kórház belgyógyászati osztályán dolgoztam és 1996-ban jeles eredménnyel belgyógyász szakvizsgát tettem.

Éveken át több hónapot töltöttem el a Sürgősségi Betegellátó részlegen, ezáltal szinte minden betegségcsoporttal volt módom megismerkedni,ezekbe belemerülni és mindezen tapasztalataim a mai napig a betegek javát szolgálhatja. 1998-ban a Városmajori Szívklinikán és az Országos Kardiológiai Intézetben kiváló kollégákkal egyetemben többek között alkalmam volt betekinteni az invazív (koszorúérfestés, szívműtétek, pacemakerterápia) beavatkozásokba.
1999-ben sikeres kardiológiai szakvizsga után megkaptam a Kardiológia szakorvosa címet. A kardiológiai munkám során az osztályos munka mellett járóbeteg-szakrendelői munkát folytattam,melyet bővített az intenzív kardiológiai fekvőbeteg ellátás, ezáltal mind több ismeretet szerezve a kardiológia igen szerteágazó területeiben.

Szakvizsgámat foglakozás-egészségügyi tárgykörben 1999-ben tettem le. 2001-től háziorvosi praxisban dolgoztam a rendszeres kardiológiai szakrendelés folytatása mellett és 2004-ben kiváló eredményű háziorvosi szakvizsgát szereztem.

Szakmai tapasztalataimat tanulmányi út keretében Berlinben a nemzetközileg elsőként elismert Charité Szívklinikán és a szintén európai hírű spanyol Clinica Picasso privát klinikán gyarapíthattam, melyek igazi kihívást jelentettek számomra, hiszen olyan technikákkal, beavatkozásokkal, gyógymódokkal ismerkedhettem meg, melyek mind-mind elősegítik a mi pácienseink számára a legjobb kivizsgálást, ennek kidolgozását, véghezvitelét, a legmodernebb terápia kiválasztását és gyógyulási folyamatok alapos koordinálását.
Az elmúlt évek alatt rendszeresen részt vettem hazai és nemzetközi kongresszusokon.

Nyelvismereteim:
-német
-angol
-spanyol

Speciális kardiológiai területeim: szív és érrendszeri betegségek; rizikófaktorok szűrése, mellkasi fájdalmak és ennek differenciál diagnosztikája, magas vérnyomás betegség, ritmuszavarok, szívbillentyű elváltozások, koszorúér-betegség, szívelégtelenség, ezek megelőzése, kivizsgálása és kezelése, nyomon követése, továbbá nagykiterjedésű kollegiális partnerkapcsolataim segítségével biztosítható az esetleges intézeti fekvőbeteg-ellátás megszervezése, lebonyolítása.
Tevékenységeim továbbá általános belgyógyászati betegellátás, foglakozás-egészségügyi teendők, speciális kardiológiai vizsgálatok, szív ultrahang diagnosztika,nyugalmi és terheléses EKG vizsgálat, 24 órás vérnyomás Holter- és EKG Holter monitorozás.

2014-ben nyitottuk meg a Live Medic szakorvosi magáncentrumot, ahol európai színvonalú, elegáns, szép családias környezetben a legújabb és legmodernebb diagnosztikai eszközökkel és készülékekkel, továbbá kiváló szakorvosi teammel végezhetjük munkánkat a hozzánk forduló páciensek igényének teljes kielégítésével. A szolgáltatást nagy kórházi tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező szakorvosok nyújtják és nagy kiterjedésű kapcsolatrendszerünk biztosítja az esetleges fekvőbeteg ellátások megszervezését, lebonyolítását.
Nálunk a páciens aktív, együttműködő partner, akinél az orvosi helytállásunk mellett kellő idő ráfordításával, a szakmán túl az ő észrevételeire, véleményére és érzéseire is odafigyelve közösen hozzuk meg a gyógyulásához szükséges döntéseket, hiszen eredményes és hosszú távú megoldás csak így várható. Mindehhez szükségesnek tartjuk a megelőzéssel, a betegséggel és ennek kezelésével kapcsolatos információk, tájékoztatások mindenki számára érthető formában történő megbeszélését, ugyanis a páciens csakis így tud tisztában lenni állapotával, lehetőségeivel és döntéseinek súlyával.

Centrumunkban a legtöbbet szeretnénk nyújtani munkánkkal, hogy az elégedettség, jóérzés kellemes hangulata árassza el mind a pácienst, mind az orvost.

Végezetül idézném kedvenc orvosi gondolatomat: "Mert ahol emberszeretet van, ott jelen van a mesterség szeretete is" Hippokrates


add hit counter to website
2014  Live Medic      Copyright : Cardiomed