Live Medic

Többszakmás szakorvosi magáncentrum!

2014-ben nyitottuk meg a Live Medic szakorvosi magáncentrumot, ahol európai színvonalú, elegáns, szép családias környezetben, a legújabb és legmodernebb diagnosztikai eszközökkel és készülékekkel, továbbá kiváló szakorvosi teammel végezhetjük munkánkat a hozzánk forduló páciensek igényének teljes kielégítésével. A szolgáltatást nagy kórházi tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező szakorvosok nyújtják és nagy kiterjedésű kapcsolatrendszerünk biztosítja az esetleges fekvőbeteg ellátások megszervezését, lebonyolítását. Nálunk a páciens aktív, együttműködő partner, akinél az orvosi helytállásunk mellett kellő idő ráfordításával, a szakmán túl az ő észrevételeire, véleményére és érzéseire is odafigyelve közösen hozzuk meg a gyógyulásához szükséges döntéseket, hiszen  eredményes és hosszú távú megoldás csak így várható. Mindehhez szükségesnek tartjuk a megelőzéssel, a betegséggel és ennek kezelésével kapcsolatos információk, tájékoztatások mindenki számára érthető formában történő megbeszélését, ugyanis a páciens csakis így tud tisztában lenni állapotával, lehetőségeivel és döntéseinek súlyával.

Centrumunkban a legtöbbet szeretnénk nyújtani munkánkkal, hogy az elégedettség, jóérzés kellemes hangulata árassza el mind a pácienst, mind az orvost.

Szakterületeink:

kardiológia, belgyógyászat, foglalkozás-egészségügy, bőrgyógyászat, allergológia,

tüdőgyógyászat, reumatológia, manuál terápia, teljeskörű ultrahang diagnoszika,

saját laboratórium, gyógytorna és gyógymasszázs.

Üdvözöljük a Livemedic honlapján! Livemedic, a szívünk van benne! Livemedic a szív központja! Barátságos környezetben várjuk szeretettel! Livemedic, ahol szíves fogadtatásban részesül! SZERETET és EGYENSÚLY, amely az egészség alapja! Magán szakrendelések: Belgyógyászat, kardiológia, foglalkozás eü., bőrgyógyászat, allergológia, tüdőgyógyászat, reumatológia, manuál terápia, ultrahang diagnosztika, laboratórium. Felső kategóriás felszereléssel várjuk! Az egyik legmodernebb ultrahang készülék. Nyugalmi és terheléses EKG labor. Elégedettség, jó érzés kellemes hangulatával várjuk!


add hit counter to website
2014  Live Medic      Copyright : Cardiomed