Live Medic


Dr. Zsiska Beáta
reumatológus, holisztikus orvos

2002-ben a Szegedi Tudomány Egyetem általános orvosi karán végeztem. 2007-ben Budapesten a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen manálterapeuta vizsgát tettem.
2008-ban Debrecenben a reumatológia szakterületéből szakvizsgáztam sikeresen. Egyetemi éveim óta folyamatosan tanulmányozom és képzem magam a mozgásszervi betegségek kezelésének legeredményesebb módszereiből (McKenzie módszer, Schroth terápia, Kinesiotape, Izomkontroll, Feldenkrais módszer, Jóga, Pilates, Klein-Vogelbach módszer), nagy hangsúlyt fektetve a megelőzésre. A hivatásomban végzett munkám során, egyre fontosabbá vált, a betegek gyógyulásában a test mellett az emberi oldal támogatása is. 2010 óta a Semmelweis Egyetem Tündérhegyi Európai Pszichoterapeuta képzését végzem, ahol szakterületemnek a szimbólum terápia módszerét választottam.

Praxisomban ötvöztem a klasszikus orvoslás, a, fizioterápia és a haladó szemléletű holisztikus gyógyítás tudását és értékeit. Mozgásszervi problémákkal hozzám forduló betegeknél a jelen problémák kezelése mellett kiemelt hangsúllyal figyelek a hosszú távú egészség megtartására is.

Az első vizit alakalmával megfelelő szakértelemmel, kellő odafigyeléssel, gondos vizsgálattal megtörténik az Ön jelenlegi állapotának teljes mozgásszervi felmérése. Az eredményeket laikusok számára is érthetően beszéljük meg. A rövid-, szükség szerint hosszú távú kezelési módokat személyre szabottan együtt tervezzük meg az Ön életmódjához, igényeihez igazítva.

A gyógyulási folyamatokat segítem koordinálni a megfelelő módszer és társszakember kiválasztásával. Velem és az általam ismert és ajánlott szakemberek mellett, lehetősége van arra, hogy egy olyan környezetben gyógyuljon, ahol a folyamatos figyelem és a szakmai együttműködésnek köszönhetően teljes biztonságban van.

A holisztikus reumatológia magában foglalja azt, hogy nem csak a fájdalmas ízületet vagy területet vizsgáljuk és kezeljük, hanem egészében nézzük és gyógyítjuk a testet és az embert. Nem részletekben gondolkodik, hanem keresi a valódi okokat, a panaszok és tünetek közötti mélyebb összefüggéseket. A terápiák kiválasztásánál törekszik az öngyógyító folyamatok támogatására és az egyén számára legmegfelelőbb gyógymódok megtalálására, alkalmazására.

Gyakorlataim során szerzett saját tapasztalatim segítenek abban, hogy Önt még jobban megértsem és hozzám fordulva panaszaira a Ön számára a legmegfelelőbb módszert ajánlhassam. Így megadhatom Önnek azt, hogy a gyógyulás folyamata során egyéni lehetőségeinek és adottságainak megfelelő kezelésben részesüljön, így a gyógyulás rövid és hosszú távon is örömteli és sikeres legyen. Munkámban törekszem a szakmai és emberi értékek maximális megtartására, amelyben a Live Medic csapata partnerként támogat.
add hit counter to website
2014  Live Medic      Copyright : Cardiomed